ALGEMENE VOORWAARDEN DBH 

 

 • De cursist schrijft zich tot wederopzegging met een minimum van één heel lesseizoen in voor Eén of meerdere vaste lesuren per week. Volwassenen hebben de mogelijkheid om gemiste lessen op een ander tijdstip in te halen.
 • Kinderen t/m 4 jaar kunt u ook voor een half lesseizoen opgeven.
 • Lesseizoen 2019/2020 loopt van 2 September 2019 tot 1 juli 2020 (selectieleden starten 26-08-2019). DBH volgt zoveel mogelijk de schoolvakantieregeling, zoals door de overheid wordt vastgesteld voor het basisonderwijs. Het lesseizoen bestaan uit 36 lesweken.
 • U dient zelf de contributie over te maken binnen 10 dagen na inschrijving! Let op: u ontvangt de factuur direct van ons gelijk met het inschrijfformulier of via de mail. (meerdere termijnen betaald u via de door ons opgestelde tabel!/ tijdschema. Let op, per termijn komt er dan 2,50 bij) Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Ontheffing is enkel mogelijk bij langdurige ziekte (met dokters verklaring).
 • DBH aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zoek geraakte goederen en ongevallen voor, tijdens of na de lessen (inclusief de heen en terugreis naar zowel dansstudio, wedstrijden, demo’s en uitvoeringen) van de cursisten. DBH geeft op een verantwoorde, goed opgebouwde en onderbouwde manier les waardoor er alles aan wordt gedaan de kans op lichamelijk letsel zo klein mogelijk te maken. Wij adviseren geen kostbare spullen in de kleedruimte te laten liggen.
 • Correcte kleding en schoenen (mag niet buiten op gelopen zijn!) zijn vereist. Kauwgom, mobieltjes en sieraden zijn in de les niet toegestaan.
 • Bij verhindering/ziekte van de docent is het mogelijk dat de les komt te vervallen, we zullen uiteraard eerst proberen deze docent te vervangen
 • Een nieuwe les wordt opgestart bij minimaal 6 kinderen.
 • DBH maakt foto’s en filmpjes, met doel een leuke herinnering voor u en ons vast te leggen, van lessen, activiteiten en optredens/ voorstellingen. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden. B.v. op onze flyers en/of website. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart u akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. U kunt bezwaar aantekenen tegen dit automatische akkoord. DBH zal zich dan inspannen om publicatie van dit materiaal te voorkomen.
 • Onze lessen zijn besloten/zonder publiek (gedurende het les jaar worden er kijkdagen georganiseerd). Zie onze agenda.
 • Bij te late betaling wordt er 10,00 administratiekosten berekend (per keer!) DBH behoudt zich het recht de toegang tot de les te weigeren indien betaling na herhaaldelijk verzoek uitblijft!
 • Bij kinderen t/m 5 jaar en in de klassieke lessen hanteren wij een kledingvoorschrift, voor onze jongste leerlingen (t/m 5) is dat een roze balletpakje, roze balletpanty en roze balletschoentjes. Optioneel: beenwarmers, rokje en vestje.(jongens graag wit shirtje met zwarte joggingbroek) Bij de zaterdag les,klassiek ballet is dit een zwart balletpakje met witte balletpanty en roze balletschoentjes.
 • Wij gaan zorgvuldig met jou/u gegevens om en gebruiken deze om u de informatie van onze activiteiten te verschaffen. DANCE BODYFIT HEALTH verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou/u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
nl_NLDutch
nl_NLDutch